maandag 14 maart 2011

Inspiratie!

Een aantal weken geleden heb ik kennis gemaakt met een zeer vriendelijke, enthousiaste en creatieve dame. Zij heet Silvia Perdijk en maakt sinds kort prachtige sieraden. Heel binnenkort zijn er een aantal van haar ringen bij Dreumesdromen te koop. Het zijn ware kunstwerkjes waar heel veel liefde in is verwerkt{naast het gebruik van prachtige glazen kralen, zoetwaterparels en ander moois...}. Silvia haakt met zilverdraad, waardoor deze sieraden een unieke en bijzonder sprookjesachtige uitstraling krijgen.
Samen met Silvia heb ik de voorjaarsbeurs bezocht waar we inspiratie opgedaan hebben voor nieuwe collecties.

Dreumesdromen slaat een nieuwe weg in door sieraden te gaan verkopen.
Het uitgangspunt blijft hetzelfde als voor alle andere producten die ik verkoop. Het zijn unieke, bijzondere sieraden die niet overal te krijgen zijn. Met name het werk van Silvia is zeer uniek! Zo uniek dat het zelfs op speciaal verzoek gemaakt kan worden. Door jouw persoonlijke keuze voor kralen, kleuren etc. kan het een sieraad worden dat helemaal bij jou past.
Ik kan je in contact brengen met Silvia voor je specifieke wensen.
Ik hoop snel foto's te kunnen plaatsen....

Daarnaast ga ik het merk Camps & Camps verkopen. Deze sieraden passen zeer goed in de stijl van Dreumesdromen door het gebruik van kleur, materiaal en vorm.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten