maandag 18 april 2011

Ramsign


Traditionele Geëmailleerde borden

Als je op zoek bent naar moderne manieren om de buitenkant van je huis te versieren, is de keuze makkelijk gemaakt. Voor duurzame, milieuvriendelijke naambordjes die de blootstelling aan het weer kunnen verdragen, hoef je niet verder te kijken dan naar de Ramsign lijn met de hand gemaakte {glas} emaille borden.
Het geheim van hun schoonheid en duurzaamheid is de manier waarop ze zijn gemaakt. Een sjabloon is met de hand aangebracht op een metalen onderstel. Glaspoeder wordt getint met behulp van een verscheidenheid aan kleurstoffen en wordt hierna toegepast op het oppervlak van het bord. Deze wordt vervolgens verhit, dat smelt het glas. De kleur is consequent door de dikte van de emaillaag. Dit betekent dat wanneer ze worden blootgesteld aan het weer of zonlicht, de kleur niet zal vervagen na verloop van tijd.Het productieproces van emaille borden {op deze manier} is eigenlijk heel oud. Enkele van de mooiste straat,- en huisborden zijn gemaakt met behulp van deze methode. De techniek werd achterhaald en na de Tweede Wereldoorlog werden goedkopere productiemethoden bijna uitsluitend gebruikt.

Ramsign heeft nieuw leven ingeblazen in deze methode en gebruikt het voor de productie van al hun borden. Ze zijn volledig aanpasbaar en de reeks van vormen, letters, stijlen en versieringen kan elke stijl van architectuur aan, van traditioneel tot hypermodern.

Veel mensen realiseren zich niet dat de mooie, modern ogende emaille borden die ze zien op huizen en bedrijven eigenlijk zijn gemaakt met behulp van traditionele methoden die al eeuwen oud zijn. De traditionele methode van het gebruik van glas emaille op een metalen achtergrond wordt opnieuw gebruikt om huizen en bedrijven te versieren door heel Europa.Ramsign maakt gebruik van een proces waarbij ontwerpen met de hand zijn gestencild op een metalen achtergrond. Gekleurd glaspoeder wordt vervolgens toegepast op de achtergrond met de hand en wordt vervolgens verhit tot een temperatuur van 800 graden Celsius. Wanneer het teken is afgekoeld, dan krijgen we een glanzende, duurzame afwerking die bestand is tegen weer, zon en vuil, en zal nog vele jaren duren.

Ramsign emaille borden zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen en kleuren. Klanten kunnen hun ontwerp van de basisvorm van het teken om de vorm van de cijfers of letters of de manier waarop het teken is verfraaid. Hierdoor is elk bord geschikt voor elke stijl van het exterieur zowel voor modern als voor een traditioneel exterieur.Het kiezen van een Ramsign bord betekent dat u een product ontvangt, dat is gemaakt met traditionele technieken, maar die er fris en modern uitziet, ongeacht hoe lang het aan het display is geweest.

Er zijn veel imitatie emaille borden op de markt, maar heel weinig van hen worden gemaakt met behulp van traditionele technieken. Dit betekent dat, terwijl ze er mooi uit kunnen zien, ze niet duurzaam zijn en waarschijnlijk niet in staat zijn om de spanningen die zon en weersinvloeden brengen te weerstaan.

Ramsign emaille borden zijn anders. De ambachtslui bij Ramsign maken gebruik van technieken die eeuwen oud zijn. Een stencil met de hand geėtst op een metalen achtergrond en het gekleurde glaspoeder dat wordt toegepast volgens het ontwerp. Dit wordt vervolgens gebakken bij een temperatuur van 800 graden Celsius. Deze smelt het glas en geeft een glanzend, duurzaam oppervlak dat het weer en de zons invloeden kan weerstaan. Ramsign borden zien er prachtig uit jaren nadat ze zijn geplaatst.

Omdat de ontwerpen zijn gemaakt en met de hand aangebracht, is het mogelijk om een bord volledig aan te passen. Als iemand nou een bord wil dat hun huisnummer weergeeft, of een meer complex ontwerp dat woorden gebruikt en weergeeft, Ramsign is in staat om dit aangepaste ontwerp tegemoet te komen.Ramsign borden zijn ook ongelooflijk milieuvriendelijk, iets wat aantrekkelijk is voor veel huiseigenaren. Omdat ze niet gemakkelijk breken of verslijten wanneer ze worden blootgesteld aan het weer, zullen ze niet vervangen hoeven worden om de paar jaar. Dit vermindert drastisch de hoeveelheid materiaal dat op de vuilstortplaats belandt.

Voor de veeleisende huis-en bedrijfseigenaren is er maar een keuze voor hun huis: een Ramsign {naar keuze} aangepast emaille bord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten