woensdag 18 mei 2011

Flavourites blogt over Dreumesdromen!

Hier word ik nou zo blij van! Naast het feit dat Dreumesdromen staat vermeld op Flavourites, heeft Marije, mede-oprichtster van Flavourites, een leuk stuk geschreven over Dreumesdromen in haar blog op Flavourites.nl!

Lees hieronder wat ze schrijft!

Things I Like
Door Marije om 10:11 , 9 May
Tags: Dreumesdromen.nl, zoe de las cases, papaya art, littleoddforest, Frans, originele merken


Audrey droomde als dreumes van haar eigen winkeltje... ik ook. Eigenlijk alleen maar om me te kunnen omringen met Things I Like. Audrey heeft haar droom verwezenlijkt met Dreumesdromen.nl. En inderdaad: ze heeft deze gevuld met prachtige, originele producten van merken die ik tot voor kort alleen maar tegenkwam in kleine Franse boetiekjes zoals het Franse merk ZoƩ de Las Cases. Ook de wat bekendere merken vind je hier zoals een giga aanbod van Papaya Art. Een ware favoriet in mijn zgn. winkeltje (lees kantoor).

En ken je de vrolijke tassen van Littleoddforest? In Nederland alleen verkrijgbaar bij Dreumesdromen.nl! Je kunt wel nagaan dat zij goede contacten onderhoudt met haar leveranciers dus mocht je eens iets zoeken van een bepaald merk, schroom niet om haar te mailen. De shop blijft verrassen want met grote regelmaat voegt Audrey weer iets nieuws toe aan het assortiment. Kortom: een shop om mee te nemen tijdens een `lekker` surfrondje, voeg deze shop dus toe aan je favorieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten